Imunex alga – 5x-örös hatás!

Imunex alga – 5x-örös hatás!

Az IMUNEX az első alga komplex, mely 5 különleges algát egyesíttet, a szervezet kiegyensúlyozott hosszú távú egészséges működéséhez. Az 5 alga együttes hatása a nagyobb energiaszint, erősebb immunrendszer, karcsúbb alak, kielégítőbb egészség, szebb bőr és a kirobbanó forma!

TARTALMA: 

SPIRULINA PLATENSIS (Zöldalga)

A Spirulina Platensis melyet a WHO “szupertápláléknak” minősített, több mint 4000 vitális anyagot tartalmaz, a legmagasabb biológiai hasznosulással! Megtalálhatók benne, az emberi szervezet számára szükséges nélkülözhetetlen vitálanyagok, vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, aminosavak, zsírsavak, a legszélesebb spektrumban.

LITHOTHAMNIUM CORALLIOIDES VÖRÖS ALGA (Aqamin)

A Lithothamnium alga jelentősége, az igen magas kalcium-tartalmában rejlik! Több mint egyharmada szerves kötésű kalcium, mely az emberi szervezetben 90%-ban fel tud szívódni.

CHLORELLA VULGARIS

A legintenzívebb sejttisztítás: a chlorella egy “méregmágnes”, képes megfosztani a sejteket a káros anyagoktól és lerakódásoktól. Nehézfém-kivezető képessége egyedülálló. Méregtelenítés után a vesénk és májunk jobban képes ellátni a feladatait. Rosttartalmának köszönhetően az anyagcserénk is felgyorsul.

HAEMATOOCCUS PLUVIALIS: ASZTAXANTHIN 

Haematooccus Pluviálisban található asztaxanthin, a világ legerősebb antioxidánsaként vált ismertté. Rendkívül hatékonyan védi a szervezetet és nem válik pro-oxidatívvá! Áthatol a vér-agy gáton, illetve a vér-retina gáton is, azaz képes jótékonyan felhalmozódni az agyban és a szemekben.

BARNA ALGA: KELP 

A hormontermeléshez a pajzsmirigynek jó minőségű, szerves jódra van szüksége. A barna alga természetes, szerves jódot biztosít. Ha nem áll rendelkezésre elegendő szerves jód, akkor a pajzsmirigy működése zavart szenved. A kelp segít a pajzsmirigyhormonok termelésében, az anyagcsere szabályozásában, illetve hozzájárulhat a haj, a bőr és a köröm egészségének megőrzéséhez. A jód rendkívül fontos a testünk számára, a sugárzásokkal szembeni védekezéshez. 

Transzplantált betegeknek IMUNEX fogyasztása, immunerősítő hatása miatt nem javasolt!

Trackbacks/Pingbacks

  1. Mért jó nőként is izmot építeni? | Blanka - […] algában fehérje és sok olyan tápanyag van, mely segíti az erőnléted fenntartását! Válogass a webshopban! […]

Hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük